Skip to content

Kui paadimatk Veerel käis

Väike kokkuvõte selleaastasest paadimatkast (parem hilja kui alma, eksole). 1.juunil anti Orjakust start ning laevaninad pöörati Veere sadama poole. Ilmaga oli seekord jällegi vinks-vonks, päike paistis ja tuul puhus ning sõit oli üsna kiire ja korralik. Kokku pidi alustama sõitu kas Orjakust või siis mõnest teisest sadamast Veerele 34 alust, sest nii palju jõudis sinna neid kohale ning tähendati üles 141 osalejat.
Siis anti süüa ja ka kaptenite koosolek peeti ära. Räägiti tähtsatest ja väga tähtsatest asjadest ning siinkohal võib üle korrata, et 2012 paadimatk Hiiumaalt välja ei lähe. Seejärel algas meelelahutusprogramm, mis traditsiooniliselt koosnes tantsuõhtust, mille puhul musitseeris orkester pealkirjaga “Maasi Poisid”. Kui nendel kõik popimad ja vähem popimad lood olid juba rohkem kui 1x mängitud, siis astus üles improviseeritud kollektiiv. Kuna ma ise rohkem kuulasin kui nägin seda kollektiivi, siis kõrva järgi võis olla see trio koosseisus 2/3 Iiu Kala ja 1/3 Õmblejat.? Lõke põles ja meeleolu oli nüüd küll meeleolukas.

 

Hommikul hakkas jälle päike kütma kogu raha eest. Mõnel oli kiirem, mõnel aega küll. Igatahes lõpuks oli kai äär tühi ja läinud nad olidki.

Kõik olid rõõmsad ja pruuniks põlenud.
Jääme siis tuleva aastani!