Skip to content

Aastakoosolek

Sel aastal pidasime seltsi üldkoosoleku 9. märtsil Orjaku sadamas seltsimajas. Nagunii on meie kontor ka seal ning saal ja tehnika omast käest kasutada. Kohale oli tulnud umbes kolmandik, nagu tavaliselt, aga koos volitustega saime hääled kokku. Esmalt kokkuvõtted möödunud aastast, laevadest, rahalisest seisust. Juubelipeost olid kõigil head mälestused. Üldse tuli selline positiivses meeleolus ja asjalik koosolek. Otsustasime, et teeme alanud aastal just niipalju kui jaksame ja kes tunneb, et jõuab või tahab rohkem teha, siis ka see on väga teretulnud. Traditsioonilistest ettevõtmistest jääb sel aastal ära Puulaevapidu, peame nõu ja ehk juba tuleval aastal toimub pidu jälle, aga siis veidi teistmoodi või vahelduseks teises kohas. Paadimatk toimub, kindlasti jääme Hiiumaale ja sellise arvestusega, et järgmisel aastal matka sihtkohaga Kärdlasse jõuda.

Üks uus liige sai vastu võetud – Allard. Paljud juba teavad teda ja keegi ei osanud ühtegi halba sõna öelda ta kohta. Juhatus sai ka uus, kuna Liina tahtis vahelduseks puhata. Tal juba päris mitu aastat juhatatud ka. Nüüd on siis Rain, Marek ja Kaspar. Igatahes tänud Liinale tubli töö eest ja puhata me tal kindlasti ei lase.

 

             

 

Järgmisel päeval käisime merel. Täpsemalt muulide otste märke vaatamas. Plaan on nende korda tegemisel abiks olla. Selgus, et punasel pole veel väga vigagi ja saab aasta või paar ilma värskenduseta hakkama. Seevastu roheline on üsna läbi. Laudist pole enam ollagi ja roosteuss on kallale pääsenud. Võtame kevadel asja käsile. Omalt poolt saame tööjõuga ja ehk ka laudade ja värviga aidata.